mandag, november 14

Den som ingen matlyst har...


...får sørge for å gi seg selv matlyst!

Denne gangen ble løsningen:
1 glass eplejuice + Farris Bris (Mango og papaya)
1 boks ananas (med juice)
1 kiwi
6 ritzkjeks med Tine kremost (Tzatziki)

Jeg mener fortsatt at jeg ikke bærer preg av å studere mat og helse. Når skulle forresten lærerne komme på å lære oss å lage noe slikt, det tar kun to minutter, hva skulle vi gjort resten av tiden og når skulle vi lært oss at vi ikke må svi sausen, kaste eggehvitene eller bruke stålvisp i vaniljesausen?

Forøvrig kan jeg jo kommentere at retten min ovenfor sannsynligvis inneholder lite kalsium, men mye antioksidanter...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eit etterlengta comeback! ;-)
Men kvifor skal ein ikkje røre med stålvisp i vaniljesausen? Utifrå ingeniørutdanninga mi kan eg tenke meg noko slikt som at det skjer ein reaksjon mellom nokre laust festa ion i metallet og eit eller anna mystisk som er i vaniljesausen, men dette er jo 100 % kvalifisert gjetning! ;-)

Silje og Dan sa...

I alle dager, det burde ikkje vore lov å kommentera som anonym, då må eg jo gjetta på kven du er! Når det gjeld spørsmålet ditt, så vil eg faktisk tru at du har rett, på eit vis! Vaniljesausen vert i alle fall grøn etterkvart (såvidt eg hugsar). Men morosamt er det i alle fall. Kan ikkje du testa det ut og sjå kva som skjer? :) Og så har du lov å seia kven du faktisk er ;)

Anonym sa...

Eg kan vel ikkje hugse å ha laga vaniljesaus i mitt "lange" liv til no, så trur ikkje eg kan dele mine erfaringar der på ei stund endå ;-)
Men skal høyre med mamma når eg kjem heim til jul!
Eg syns heller du skulle gjette på kven eg er, det kan då ikkje vere så vanskeleg? :-p